Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Värvades inför säsongen – nu bryter Leksand kontraktet med backen: "Vill inte stå i vägen"

Leksand bryter kontraktet med Nichlas Torp. Det meddelar klubben i dag på sin webbplats.
– Vi kan inte erbjuda honom mer speltid just nu, säger sportrådets Fredrik Jax.

Annons

Leksand har beslutat sig för att gå skilda vägar med Nichlas Torp. Det skriver klubben på sin webbplats under måndagen.

– Nichlas har aviserat att han vill lämna, då han inte är nöjd med sin speltid hos oss. Vi kan inte erbjuda honom mer speltid just nu, och vill inte heller stå i vägen för hans önskan om att gå vidare till en ny uppdragsgivare, säger sportrådets Fredrik Jax till sajten.

27-årige Torp kom till Leksand från Modo inför den här säsongen. Det blev totalt 28 matcher för backen i Leksandströjan, där han gick poänglös i samtliga drabbningar.

– Vi vet också att Patrik Norén är på väg tillbaka efter sin operation, och räknar med att han är fullt spelklar när vi kör igång igen efter uppehållet. Vi har även Sebastian Björnstad från J20 som har tagit stora kliv under säsongen och verkligen utmanar om en plats i A-laget. Jag vill passa på att tacka Nichlas Torp för sin tid hos oss i föreningen, och önska honom lycka till i sin nya klubb, säger Jax.

SE MER: TV – Markus Bäckström: "Torp, en stor besvikelse"

LÄS MER: Nichlas Torp om sin tid i Leksand: "Det är verkligen någonting unikt"