Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgavs vara klar för United – nu kliver ärkerivalen in i jakten på Nilsson Lindelöf

Beredd på det senaste i Vigge-vevan?
I dagarna har portugisisk media återigen placerat västeråsaren i Manchester.
Men det är inte längre United som det snackas om – utan ärkerivalen City.

Annons

Raheem Sterling, Kevin de Bruyne, John Stones och Leroy Sané.

De senaste åren har unga fotbollsspelare med stjärnstämpel forsat in till engelska storklubben Manchester City, som leds av förre Barcelonalegenden och Bayern Münchentränaren Pep Guardiola.

LÄS MER: Victor Nilsson Lindelöf utsedd till Årets back

Nu kan nästa namn in bli en 22-åring från Västerås.

LÄS MER: Skandalen - Benfica vägrar betala VSK för VNL

För efter att ha uppgetts vara mer eller mindre klar för stadsrivalen United i januari utan att en affär gick i lås har nu City gett sig in i leken – efter att Guardiola själv bett klubbledningen att följa situationen – kring Victor Nilsson Lindelöf.

LÄS MER: Nya Vigge-uppgifter: VSK och Benfica överens – så många miljoner får klubben vid United-försäljning

Det skriver portugisiska O Jogo, och hänvisar till italiensk media. O Jogo är också tidningen som tidigare skrivit att "Vigge" ska vara nära Juventus, och att klubbar som Real Madrid, Roma, Inter och Paris Saint-Germain följer mittbacken.

LÄS MER: Nya uppgifter kring Nilsson Lindelöf – kan gå samma väg som Zlatan

Tidningen skriver dock också att det fortfarande är United som sitter i förarsätet för att värva svensken, då de har en klausul med Nilsson Lindelöfs nuvarande klubb Benfica som ger United rätten att matcha erbjudanden från andra klubbar.