Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ung tysk jagades för snuff-film på brutalt barnmord – greps nära brinnande lägenhet med nytt dödsoffer

En 19-åring klev in på en grillkiosk i staden Herne i Tyskland under torsdagen.
– Snälla, ring polisen. De letar efter mig, sa han till personalen, enligt Daily Mail.
Mannen visade sig vara jagad av polisen misstänkt för ett brutalt barnmord – och snart ledde han polisen till en brinnande lägenhet där ett nytt misstänkt mordoffer hittades.

Annons

Den 19-årige kampsportsentusiasten misstänks i måndags ha lurat in en nioårig granne till sin källare – och där brutalt mördat honom med 56 knivhugg.

Den unge mannen ska sedan ha tankat upp film och bilder på mordet på nätet, på det som kallas "darknet". På "darknet", en gömd del av internet, träffas kriminella och andra ljusskygga för att långt från allmänhetens insyn handla med vapen, barnpornografi och droger.

Just sett en pojke blivit mördad

Polisen fick tips om filmen och bilderna som cirkulerade på nätet. En annan användare på "darknet" som känner den unga mördaren ska ha blivit upprörd över materialet.

– Jag har just sett en pojke blivit mördad på internet, uppgav han till polisen, enligt The Sun.

Hennes bror var ett riktigt psycho

Under måndagen hittade polisen ett barnlik efter att de sökt i källaren i den misstänkte mannens bostad.

– Bilden av min styvson som ligger där död.... Jag kommer aldrig att glömma det, säger den mördade nioåringens styvfar till The Sun.

Mannen ska ha bott i huset tillsammans med sin syster.

– Hon sa till oss en gång att hennes bror var ett riktigt psycho, säger nioåringens mamma, till Bild.

Stor polisjakt

En riksefterlysning gick ut till tusentals poliser i Tyskland, som finkammade landet efter den unge misstänkte mördaren, uppger The Journal.

Mannen flydde från sin bostad iklädd kamouflagekläder och polisen sökte förutsättningslöst efter honom runt om i landet.

Hon ställde till med en hårdare fight än barnet

Nu tror polisen att mannen under hela veckan hållit sig gömd i lägenheten som hittades brinnande i närheten av den grillkiosk där han gav upp.

Mannen har på nätet skrivit att han "slagits med ett odjur på 120 kilo" och att "hon ställde till med en hårdare fight än barnet".

Mannen uppges vara arbetslös, och socialt tillbakadragen, som inte har haft någon tidigare kontakt med myndigheter.

Snuff-film

► En snuff-film är en film som sägs, eller utger sig för att, skildra ett verkligt mord

► Uttrycket kommer framör allt från den amerikanska filmen "Snuff" (1975) som påstod sig vara ett dokument över verkliga händelser

► Snuff-filmer har länge varit en myt som återkommit i den svenska videovåldsdebatten och amerikanska filmer som ”Hardcore” (1979) och ”Super 8” (1999)

Källa: Nationalencyklopedin.