Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ung man avled efter bråk i Sveg – polisen misstänker mord

Natten mellan lördagen och söndagen miste en ung man livet efter ett bråk i en bostad i Sveg. Nu har polisen inlett en förundersökning om mord, skriver Expressen.

Mannen som är i 20-årsåldern ska ha befunnit sig i en bostad i Sveg i Härjedalen när ett bråk urartade. Han skadades till den grad att han senare avled av sina skador. Polisen har inlett en förundersökning om mord och flera personer har frihetsberövats.– Jag kan bekräfta att vi har ett misstänkt mord i Sveg, säger Peder Jonsson, kommunikatör vid polisens regionledningscentral till Expressen.

En annan man, också han i 20-årsåldern, vårdades under natten på Östersunds sjukhus med svåra skador. Läget uppges i nuläget vara stabilt för mannen. Vad som föranledde konflikten är ännu oklart. Brottsplatsen har spärrats av och polisens tekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning.

Vid 10-tiden gick polisen ut med fler uppgifter. Två personer ska vara gripna för inblandning i händelsen som rubriceras som mord alternativt försök till mord.

Den avlidne mannens anhöriga är underrättade.