Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två hittade döda i lägenhet i Sundsvall – polisen misstänker mord

Under lördagseftermiddagen hittades två personer döda i en lägenhet i Sundsvall.
Polisen har nu inlett en förundersökning om mord.

Polisen larmades till platsen av en anhörig vid 13-tiden.

– Två personer har anträffats döda och det finns misstanke om brott. Vi har inlett en förundersökning om mord, säger Veronica Andersson, gruppchef på avdelningen för grova brott vid polisen i Västernorrland.

Polisen skriver på sin hemsida att det inte finns något som tyder på att någon utomstående har orsakat dödsfallen. Veronica Andersson säger dock att hon inte vill utesluta att någon utomstående kan vara inblandad.

– Jag vill inte vara så snäv i min bedömning, utan vi håller alla dörrar öppna, säger hon.

Vad för typ av relation personerna har till varandra, om de bor ihop eller om polisen påträffat något vapen vill hon inte uppge i nuläget.

– Vi tänker inte heller kommentera vad de har för kön eller vilken typ av relation de har till varandra, men de har påträffats i samma lägenhet.

När ska dödsfallen ha inträffat?

– Svårt att säga, men det ska ha skett i närtid, säger Veronica Andersson.

Hur ligger ni till i utredningen?

– Platsen är i nuläget avspärrad och vi inväntar tekniker. Vi håller förhör med personer som förhoppningsvis kan bringa ljus över händelsen. Vi har inte så mycket information ännu men det klarnar allt eftersom.

Enligt polisen är anhöriga underrättade.