Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trots Kallurs besked – storsponsorn stannar: "Är en bra ambassadör"

EM nästa helg blir Sanna Kallurs sista tävling.
Men pengarna kommer fortsätta rulla in – i alla fall från storsponsorn Craft.
– Vi har kontraktet över året och har en ambition att fortsätta framåt med henne också, säger marknadschefen Daniel Högling till Expressen.

Läs också: Susanna Kallur lägger av

För två år sedan skrev Sanna Kallur under ett guldkantat avtal med Craft. Varumärkesexperten Niklas Turner Olovzon sa till Expressen att det förmodligen rörde sig om mångmiljonbelopp.

Och även om hon nu lägger av efter inomhus-EM så kommer Craft stå vid hennes sida, bekräftar de nu för samma tidning.

– Vi har kontraktet över året och har en ambition att fortsätta framåt med henne också, säger Daniel Högling vid Craft, till Expressen.

De kommer att hålla kontakten med Kallur och menar att hennes varumärke är långt ifrån slut trots att hon lägger ned elitkarriären.

– Sanna är en helt unik personlighet, dels som glädjespridare, men även i sin enorma kämpaglöd. Åren vi har jobbat med henne har vi fått inspiration och kunskap till utveckling av våra produkter. Sedan är hon också en väldigt bra ambassadör för vårt varumärke. Hon kommer att ha mycket att ge oss framöver.