Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tjeck från Höllviken förstärker KAIS Mora: "En riktigt bollskicklig spelare med ett bra spelsinne"

Efter att ha uppfyllt drömmen, den om att spela i SSL, så återvänder nu Adam Stegl från Höllviken. "Känns bra att vara tillbaka på min svenska hemort", säger han själv i ett pressmeddelande.

Förra säsongen spelade en skadeförföljd Adam Stegl i KAIS-truppen. Han flyttade sedan till SSL-klubben Höllviken för att följa sin dröm om att spela i den svenska högsta serien.

Nu är han tillbaka.

– Att jag flyttade berodde på att jag ville fullfölja min dröm om att få spela i SSL, inte att jag ogillade Mora. Så det känns riktigt bra att vara tillbaka till min svenska hemort, säger Stegl i ett pressmeddelande från klubben.

För Stegls dröm slog visserligen in i och med spel med SSL-klubben men speltiden blev inte det han själv hoppats på. Erfarenheten av spel i högsta serien tar han dock med sig tillbaka till Mora – där han är efterlängtad.

– Jag ser enormt mycket fram emot att se Adam tillbaka i klubben. Det var ju lite upp och ner förra gången för honom men så var det rent generellt för hela laget, säger KAIS Moras kombinerade sportchef och tränare Martin Bladh och fortsätter.

Min tanke är att han kommer få en stor roll i laget, vara en av våra stöttepelare. Det är ju en riktigt bollskicklig spelare med ett bra spelsinne. Han kommer göra de jobbigt för många lag i den här serien. Klivar man ner från SSL till div 1 så ska inte de vara några problem i mina ögon att klara av den rollen.