Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Sounds och Teddybears till Dalarna

Artistsläppen duggar tätt i höst, nu är det både Bowling & Krog och Liljan som avslöjar fler inbokade artister, däribland The Sounds och Teddybears.

Falun- och Rättvik Bowling & Krog och Liljan släpper samtidigt nya bokade artistnamn.

Det rivstartar med en återkomst till Dalarna för rapparna i Labyrint, de kunde ses senast i Smedjebacken i september. Nu spelar de på Liljan i Borlänge den 10 november.

Läs också: Aki rappar om våldet i förorten: "Det går ner i åldrarna"

Dagen efter den 11 november blir det björnar på scen. Teddybears – kultbandet som har sniffat på både punkrock, hiphop, elektroniskt och ska, men som ingen riktigt kan kategorisera – gästar Liljan.

Amerikansk house står på tur den 17 november. TJR (Thomas Joseph Rozdilsky) är en DJ och producent som har spelat på stora house-festivaler så som Tomorrowland.

Läs också: Elegant och utmanande The Sounds

Ett av de mest återkommande och populära banden under alla år på Peace & Love festivalen har varit popstjärnorna i The Sounds, senast i somras lockade de återigen en stor publik till Borlänge. Nu återkommer de för tre spelningar i Dalarna:

Den 2 februari spelar de på Liljan i Borlänge, den 2 mars på Falun Bowling & Krog och den 3 mars på Rättvik Bowling & krog.

Läs också: Nya artistsläpp till Falun Bowling och krog, nostalgipop och rock n roll