Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succén fortsätter – Filip Forsberg stor matchhjälte för Nashville igen

Filip Forsbergs fantastiska svit fortsätter.
I natt stod han för två mål och ett assist när Nashville vände och vann mot Buffalo.
– Det är bara att njuta just nu, säger Forsberg till Sportbladet.

Annons

Filip Forsberg fortsätter att imponera i NHL.

I natt, när Nashville gästade Buffalo Sabres var svensken stor matchhjälte när han vände matchen och bar laget till vinst.

Med nio minuter kvar av tredje perioden spelade Forsberg fram till kedjekamraten Ruan Johansen som satte reduceringen till 4–3. Med bara en och en halv minut kvar av matchen lyckades Forsberg sedan kvittera efter framspel av Viktor Arvidsson.

Matchen gick därmed till förlängning, och även då klev Östervålasonen fram.

Genom ett hårt handledsskott satte Forsberg det avgörande målet bakom Buffalomålvakten Robin Lehner.

– Jag vet inte vad jag ska säga längre. Det går inte att förklara på något annat sätt än att det går väldigt bra för hela vår kedja. Men det är bara att njuta just nu. Särskilt eftersom målen ikväll var så betydelsefulla, säger Forsberg till Sportbladet.

22-åringen har nu gjort otroliga 13 poäng (tio mål och tre assist) på de senaste fem matcherna, och leder nu även den svenska målligan med två mål fler än Rickard Rakell.

Här kan du se det avgörande målet: