Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storsatsning på rally – vi direktsänder SM-tävling

En härlig nyhet för alla rallyälskare:
Vi direktsänder SM-rally.
– Häftigt att vi kan erbjuda våra användare detta, säger Mattias Wallström, affärutvecklare på MittMedia.

Annons

Svensk Bilsport och MittMedia ingår ett samarbete, där MittMedia har förvärvat rätten att direktsända från Östersund Winter Rally, som avgörs 24-25 februari och som ingår i SM-serien.

Sändningen kommer att gå att se för dig som är prenumerant eller har Plus. Ett Pluskonto kostar en krona första månaden och därefter 99 kronor i månaden.

Har du inte Plus så skaffar du det här.

– Att satsa på livesänd sport är ett strategiskt beslut, då vi ser att våra användare uppskattar det. Just motorsport är någonting som vi ser stor potential i och jag tror att vi och Svensk Bilsport nu har sått ett frö till ett större samarbete, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia.

Sören Emmervall, som är PR och kommunikationsansvarig hos Svensk Bilsport:

– MittMedia har nu förvärvat denna rättighet och vi ser stora möjligheter till att detta ska utvecklas till någonting större framöver.

Vi kommer att direktsända specialsträckan på kvällen fredag 24 februari och kommer att storsatsa redaktionellt under såväl fredagen som lördagen.