Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stipendiater prisade på Daladagen

Magasinet i Falun fylldes till bredden av bland annat entreprenörer, politiker, tjänstemän och unga företagare då Daladagen 2018 nyligen genomfördes.

Det blev en fullmatad eftermiddag med fokus på värderingar och entreprenörskap för framtidens samhälle och näringsliv som levererades av intressanta föredragshållare.

Bland talarna fanns bland andra Jan Eliasson, före detta vice generalsekreterare för FN, och Suad Ali, statsvetare som lyfter frågor om värderingar, världen och framtidens medarbetare och chefer.

"Att lyfta samhällsfrågor i kombination med näringsliv och entreprenörskap är viktigt när framtiden rusar emot oss i ett högt tempo; under Daladagen tar vi världen till Dalarna men också Dalarna ut i världen", menar Kjell Grundström, ordförande i Sparbanksstiftelsen Dalarna.

Sparbanksstiftelsen Dalarna och Swedbank delade under dagen ut Dalastipendiet för prestationer som bidragit till lokal och/eller regional utveckling.

(Insänt)