Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stiko Per Larsson vandrar för barn med cancer

Han har redan samlat in över en miljon kronor till SOS Barnbyar genom sina vandringsturnéer. Nu ger sig Leksandsartisten Stiko Per Larsson ut sig på ny turné 2017 och denna gång är det cancern som får honom ut på vägarna.

Annons

I somras nådde Stiko Per Larsson milstolpen på en miljon kronor insamlade till SOS Barnbyar under hans vandringsturnéer de senaste fem åren. När det målet nu nåtts så tar han siktet på ett annat gott ändamål. I år kommer Stiko Per att vandra och uppträdda till förmån för Barncancerfonden. Vandringturnén kommer att ske till minne av Cem Seger som gick bort i cancer bara fem år gammal.

– En kille som tappert kämpade mot en övermäktig motståndare. Jag blev själv pappa till en son 2015 och det gör den här historien mer påtaglig på så många vis. Jag vill göra något för dem som drabbats, säger Stiko Per i ett pressmeddelande.

Årets turné tar sin början den 16 maj i Stockholm och avslutas den 10 juni i Leksand.

Läs också: Stiko Per över Dalagränsen och närmar sig miljonmålet