Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Avesta rundade av vårsäsongen med sillunch och skönsång

Annons

INSÄNT: SPF Seniorerna i Avesta har hållit sin sista månadsträff i församlingsgården före sommaruppehållet. Nytt för i år var att träffen inleddes med en sillunch.

Det serverades många goda sillinläggningar, såser och såklart potatis. Sillunchen lockade in många medlemmar trots det vackra och soliga vädret.Medan kaffet dukades fram fick vi en kort information om resor och andra aktiviteter som är på gång. Efter trevligt småprat under kaffet började så dagens underhållning.

Kim Jarl från Garpenberg hade lovat att bjuda på en musikalisk resa med början i Sverige via USA och Frankrike och tillbaka i Sverige igen. Framträdandet startade med att vi hörde Kim kula i bakgrunden innan hon kom in.

Därefter sjöng hon fantastiska blues från amerikanska Södern innan hon tog sig an Edith Piafs ”Non, je ne regrette rien”. Åter i södra USA med mer blues innan resan tog oss till Sverige igen. Kims version av Astrid Lindgrens ”Fattig bonddräng" gav nog gåshud hos många i publiken och hon fick till och med stående ovationer. Efter ett extranummer tackade vi henne med en ros och varma applåder. Hela framträdandet sjöngs a capella.

Efter den sedvanliga lottdragningen och tack till de duktiga skrivtolkarna gick man åter ut i det vackra vädret.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons