Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sofia Jarl omvald till förbundsordförande för Centerkvinnorna

Under Centerkvinnornas förbundsstämma har Sofia Jarl från Gagnef omvalts till förbundsordförande.

2016 valdes Sofia Jarl till förbundsordförande för Centerkvinnorna för första gången. Och nu har hon alltså omvalts till att vara förbundsordförande i ytterligare två år.

Centerkvinnorna skriver i ett pressmeddelande att Sofia Jarl under sin tid som ordförande drivit igenom flera viktiga jämställdhetspolitiska beslut och utspel, och att hon ä engagerad i frågor som gäller kvinnors ekonomiska egenmakt, företagande och rätten till sin egen kropp.

Läs också: Lena Reyier får Centerkvinnornas högsta utmärkelse

– Jämställdhet som valfråga är mycket aktuell och detta ställer självklart höga krav på oss Centerkvinnor. Jag är stolt över det värdefulla engagemang som finns bland alla medlemmar och känner mig hedrad att få fortsatt förtroende som ordförande. Nu ser vi fram emot att tillsammans göra detta till den bästa valrörelsen för jämställdheten någonsin, säger Sofia Jarl i pressmeddelandet.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här