Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snacka om Avesta – tyck till om frågor som berör Avestabor

 
Nystart för Avesta Tidning
Visa alla artiklar

Nya stadsdelen i Månsbo, butiksnedläggningar i centrum – eller bara helt enkelt det vi behöver prata mer om just nu.
Nu kan du tycka till och "Snacka om Avesta", inte bara i AT:s uppskattade grupp på Facebook, utan även direkt på vår sajt och i appen – med massa nya möjligheter.
Ta plats och var med och gör Avesta Tidning till en riktig lokaltidning igen!

På Avesta Tidning vill vi att så många som möjligt ska få chansen att göra sina röster hörda och få ta plats i lokaltidningen.

Vi strävar också efter ett öppet och levande lokalsamhälle och därför ser vi det som självklart att du ska kunna tycka till i de ämnena vi rapporterar kring. Därför inför vi nu flera nya möjligheter att diskutera under namnet som redan är bekant för många: "Snacka om Avesta".

Håll utkik på sajten eller i AT-appen och häng med i diskussionerna redan i dag. Det enda du behöver för att vara med och diskutera eller se vad andra tycker är att logga in hos oss.

Vi kommer att starta forum inom stort och smått. Ämnena byts med jämna mellanrum ut. Du kan också ställa frågor direkt till oss på Avesta Tidning om det berörda ämnet eller om något helt annat – till exempel vad du vill att vi ska skriva mer om. Ta plats och var med och gör Avesta Tidning till en riktig lokaltidning igen!

Hur kommer forumen att fungera då?

Efter att du loggat in kan du vara med i forumet och skriva egna kommentarer. Alla kommentarer modereras av en redaktör i tjänst och det kan därför dröja en liten stund innan det publiceras. Du har möjligheten att vara anonym eller skriva under pseudonym.

Vilka frågor kan man diskutera?

Hur kommunen hanterar våra skattepengar eller allt möjligt inom motor, boktipsen eller hur det är att vara småbarnsförälder i Avesta... Inget ämne är för stort eller för litet. Det får gärna vara heta känslor i forumet, men vi vill påminna om att alltid hålla en god ton.

Vem kommer att läsa det som skrivs?

Efter att din kommentar godkänts så kan den ses av alla i forumet. Vissa kommentarer kommer också att väljas ut för publicering under "Snacka om Avesta" i papperstidningen. Du kan alltså skriva här lika gärna som att skicka in en insändare/debattartikel.

Den första tråden är ute nu – Snacka om jakt – vad är dina tankar, behöver reglerna ändras?

Kontakta oss

Har du ett förslag på ett forum som Avesta Tidning borde ha på sin sajt? Hör av dig på våra sociala medier eller skicka ett mejl!

Facebook

Instagram

Mejl: [email protected]