Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Småstadsliv och John Lindberg Trio gör shower på nya Falun Bowling & Krog

Humorgruppen Småstadsliv och rockgruppen John Lindberg Trio gör varsina shower när nöjespalatset Falun Bowling & Krog slår upp portarna i höst.

Det var i november 2015 som ägarna bakom Rättvik Bowling & Krog berättade om planerna att öppna Falun Bowling & Krog på Myntgatan i Falun hösten 2017. Nöjespalatset kommer att bestå av bowlinghall, nattklubb och restaurang fördelat på 2 500 kvadratmeter och två plan.

TV: Få en tjuvkik på arbetet med Dalarnas nya nöjespalats

Nu släpper man de första bokningarna inför hösten och det handlar om två shower. Humorgruppen Småstadsliv kommer att göra krogshowen "När Tony kom till byn" den 18-20 oktober.

TV: Kika in i Falu Bowling & Krog

John Lindberg Trio, som tidigare gjort julshow på Rättvik Bowling & Krog, flyttar i år sin show till Falun som de kommer att köra från 16 november till 16 december.

– Vi är glada att kunna offentliggöra vårt första event-släpp för Falun Bowling & Krog. Vi har valt att offentliggöra det här extra tidigt just för att företagare skall få god tid på sig att planera. Detta är en första liten del av allt vi kommer erbjuda företag, större grupper, organisationer och så vidare, säger Falun Bowling & Krogs vd Robin Sjöblom i ett pressmeddelande.

Se klippet där Ingvar Andersson berättar om sin hårdträning i Falun.

Läs mer (Plus): Vd:n om arbetet med Falu bowling & krog: "Rolig tid just nu"

Längre fram kommer man även att släppa mer information kring artister, restaurang och bowlingen. Från och med 25 april går det att boka biljetter till showerna.

Johanni Sandén 023-935 67 [email protected]