Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Släpptes inte in på krogen – hotade hämta kniv och pistol

När entrévärden vid 01.20-tiden natten till lördagen inte släppte in den klart påverkade 26-årige mannen på Ludvikakrogen Tant Selmas blev situation hotfull.

26-åringen hotade med att han skulle hämta både en kniv och pistol. Det blev droppen för krogpersonal som larmade polisen.

När polispatrullen kom till platsen lugnade allt ner sig och mannen blev senare under natten rapporterad för olaga hot och eget bruk samt innehav av narkotika.

Tilläggas att en timme tidigare samma natt omhändertogs en av polisen sedan tidigare känd kvinna i 40-årsåldern enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer) på Engelbrektsgatan i centrala Ludvika.

– Kvinnan var väldigt stökig och är misstänkt för innehav av narkotika, som i det här fallet handlade om olika piller, säger Pär Israelsson, utredningschef vid Ludvikapolisen,