Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Curt var en man med glimt i ögat

Till minne av en levnadsglad person, Curt Ahlin.

Annons

Efter många års bekantskap lärde jag känna denna levnadsglade person, som givit oss så mycket glädje vid många sammanträffanden. Curt var verkligen en man med glimten

i i ögat och kunde alltid ge svar på tal. Eftersom han var en god talare passade han bra i det yrke, som han i många år haft.

Curt var en mycket duktig bilförsäljare på Volvo i många år, omtyckt av alla medarbetare och alla kunder. Han kunde sin sak till fullo och blev därmed en kändis i bilbranschens historia.

Familjen betydde enormt mycket för honom, hans hustru Kerstin och barnen var hans allt. Curts stora intresse var att påta i sin trädgård. Han tyckte om att odla grönsaker och se till att trädgården prunkade av alla vackra blommor.

Att koppla av i uterummet och njuta av allt det vackra i trädgården trivdes han med. Det var alltid en stor trevnad att bli bjuden på kaffe med hembakat bröd hos familjen. Stämningen var alltid på topp med glada skratt. Som pensionär var han mycket anlitad i flera föreningar. I PRO Folkärna-Krylbo var han revisor i många år. Han tyckte även om att laga mat och var med i Mäster-Kockarna för herrar. Curt tyckte även om

musik och sång och blev med i sånggruppen Sjung och Minns. Ja, nu har han lämnat sina alla käraste och närmaste, och kommit till världen ”ovan där”. Vi kommer alltid att leva med minnen i våra hjärtan av denna levnadsglade man.

Mer läsning

Annons