Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skottskadad man dök upp på sjukhus – polisen utreder mordförsök

Under lördagskvällen dök en skottskadad man upp på ett sjukhus i Stockholmsområdet.

Klockan var 20:52 på lördagskvällen när polis larmades om "ljud från skottlossning" i närheten av en skola i Vårby, Huddinge kommun, söder om Stockholm.

”Vi har konstaterat att vi har en brottsplats som nu ska undersökas av tekniker”, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholms polisen, till Expressen.

Brottsplatsen har spärrats av och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök. Tre personer har hämtats till förhör då de anses kunna ha uppgifter som kan hjälpa polisen ta reda på vad som hänt. De tre personerna ska inte vara misstänkta för något brott.

Omfattningen av mannens skador är i nuläget oklart.

"Det har jag ingen information om", säger Towe Hägg till Expressen.

Enligt polisens hemsida kommer polisens tekniker att göra en brottsplatsundersökning vid den skola i Vårby där skottlossningen ska ha skett. Ett parkerat fordon kommer att undersökas då det uppges ha skador som kan ha orsakats av skottlossningen.