Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skottlossning norr om Stockholm – två män skjutna under oklara omständigheter

En man har skjutits i huvudet och en annan i ryggen vid en skottlossning i Upplands Väsby på tisdagskvällen.

Annons

Två män ska ha blivit skjutna i Upplands Väsby norr om Stockholm. Polisen larmades till platsen strax innan klockan 21.00 på onsdagskvällen, skriver Aftonbladet på sin websida.

Vittnen ska ha hört fyra skott avlossas och polisen har hittat hylsor på marken. Det kan ha varit någon form av skottlossning, säger polisen till Aftonbladet. Men mer än så vill de inte säga.

Aftonbladet har också hört vittnen som berättat om ett fordon som lämnat platsen i hög hastighet strax efter händelsen.

21.20 stoppade polisen en bil vid Norrtull, skriver Aftonbladet. I bilen satt en man som blivit skjuten i ryggen. Han berättade att han kört en annan skottskadad man till sjukhuset och att den mannen var skjuten i huvudet. Polisen har bekräftat att en skottskadad man vårdas på sjukhus.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord alternativt dråp. Tidigare på kvällen besköts också en butik i Hässelby i västra Stockholm.