Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skidspelen blir helhetsupplevelse – en fest från morgon till morgon

Fest dygnet runt. Det blir det när skidspelsorganisationen och Falun Bowling och krog samarbetar under vinterns Svenska Skidspelen.

"Vi ska erbjuda något attraktivt från morgon till morgon. Därför känns det bra att Falun Bowling och Krog blir en del av konceptet där efterfesterna ska vara", säger Jimmy Birklin, vd för Svenska Skidspelen, i ett pressmeddelande.

Det har på senare år inte funnits någon naturlig gemensam plats för kvällsfesten under Skidspelen.

Nu blir det ändring. Och konceptet är enkelt. På dagtid är det tävlandet i skidspåren som gäller på Lugnet. Sedan en officiell efterfest på Falun Bowling och Krog i centrum fredagen den 16 mars och lördagen den 17 mars.

"Jag ser detta som en bra officiell plats att mötas på efter dagens skidtävlingar. Nu hoppas vi att det ska stärka helhetsupplevelsen av skidspelshelgen", säger Robin Sjöblom, vd för Falun Bowling och Krog.

"Det ska kännas som att man kommer till en skidstadion fast det är ett nattklubbsevenemang", fortsätter han.

FAKTA: Svenska Skidspelen 15-19 mars 2018

Världscupfinaler och FIS-backhoppning.

Torsdag 15/3: Företagsstafetten.

Fredag 16/3: Sprinttävlingar herrar och damer, samt afterski på Lugnet och officiell efterfest på Falun Bowling och Krog.

Lördag 17/3: Damer 10 km, herrar 15 km, masstart. Backhoppning FIS-cup herrar och damer. Dessutom after ski på Lugnet och efterfest på Falun Bowling och Krog.

Söndag 18/3: Dam 10 km. Herr 15 km, jaktstart. Backhoppning FIS-cup herrar, damer, prisutdelning, afterski.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här