Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Schwarzenegger lyfte skrot på svenska gymmet - "Han sa I´ll be back"

Gymägaren Björne Hebelius fick en speciell dag på jobbet. Plötsligt klev hans store idol Arnold Schwarzenegger in för att träna.

Först dök Elijah Wood upp på var och varannan norrländsk ort, läs mer om Woods svenska besök HÄR . Nu är en ännu större Hollywoodstjärna på Sverigebesök: Arnold Schwarzenegger.

Först åt han mat på en krog i Göteborg, och sen dök Mr Universum-legendaren upp på ett gym i Kungsbacka för att bränna kalorierna.

– Jag fick en förfrågan om Arnold Schwarzenegger kunde komma hit och träna. Jag trodde inte att det var på riktigt, det lät för fantastiskt, säger gymägaren Björne Hebelius till TT.

Men så blev det. Den 69-årige terminatorn dök mycket riktigt upp och körde ett träningspass – i lagom takt för sin ålder. Efteråt fick gymmets besökare en pratstund med stjärnan.

– Det var många som var helt paffa, men han är en mycket trevlig människa. Jag har följt honom genom livet och jag har sett alla filmer. Att träffa honom i verkligheten var underbart. Det var en fantastisk dag, säger Björne Hebelius.

– Han sade givetvis "I'll be back" när han gick, tillägger han och skrattar.

Vad skådespelaren och före detta guvernören för Kalifornien har för sig på Västkusten förutom att äta och träna är ännu okänt.