Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Så mycket bättre"-artisten klar för tioårsjubilerande Granny Goes Street

Magnus Carlson från Weeping Willows och Mariette som tävlat i Melodifestivalen är båda klara för sommarens Granny Goes Street i Falun.
– Vi har lyckats boka upp två riktigt starka namn, vilket känns bra när festivalen nu firar 10-års jubileum, säger Per Staffas, festivalens samordnare, i ett pressmeddelande.

Annons

I sommar firar gratisfestivalen Granny Goes Street i Falun tio år och redan nu är det klart att Magnus Carlson, som nyligen setts i "Så mycket bättre", och Mariette, som tog sig till final i Melodifestivalen i år, kommer att uppträda.

TV: Galna Miriam Bryant-fans på Granny goes street - Se glimtar från festivalen här

Magnus Carlson är sångare och frontman i Weeping Willows men har också släppt ett gäng soloalbum på svenska varav den senaste, "Den långa vägen hem", släpptes nu i våras. Carlson uppträder på Magasinet i Falun i maj men för den som inte har möjlighet att gå då så ges det alltså en ny chans i sommar.

Titta, så såg förra årets Granny goes street ut

Mariette deltog i TV4:s "Idol" 2009 och har sedan tagit sig till final i Melodifestivalen två gånger: 2015 och 2017. Hon har släppt tre soloalbum varav den senaste, "My revolution", släpptes 2015.

Även Gagnef-artisten David Rönnegård med band uppträder på festivalen.

Granny goes street äger rum den 2 september i Falun.