Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Så mycket bättre"-artisten klar för tioårsjubilerande Granny Goes Street

Magnus Carlson från Weeping Willows och Mariette som tävlat i Melodifestivalen är båda klara för sommarens Granny Goes Street i Falun.
– Vi har lyckats boka upp två riktigt starka namn, vilket känns bra när festivalen nu firar 10-års jubileum, säger Per Staffas, festivalens samordnare, i ett pressmeddelande.

I sommar firar gratisfestivalen Granny Goes Street i Falun tio år och redan nu är det klart att Magnus Carlson, som nyligen setts i "Så mycket bättre", och Mariette, som tog sig till final i Melodifestivalen i år, kommer att uppträda.

TV: Galna Miriam Bryant-fans på Granny goes street - Se glimtar från festivalen här

Magnus Carlson är sångare och frontman i Weeping Willows men har också släppt ett gäng soloalbum på svenska varav den senaste, "Den långa vägen hem", släpptes nu i våras. Carlson uppträder på Magasinet i Falun i maj men för den som inte har möjlighet att gå då så ges det alltså en ny chans i sommar.

Titta, så såg förra årets Granny goes street ut

Mariette deltog i TV4:s "Idol" 2009 och har sedan tagit sig till final i Melodifestivalen två gånger: 2015 och 2017. Hon har släppt tre soloalbum varav den senaste, "My revolution", släpptes 2015.

Även Gagnef-artisten David Rönnegård med band uppträder på festivalen.

Granny goes street äger rum den 2 september i Falun.