Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Stora Skedvi har valt ny styrelse och summer fjolåret

Annons

INSÄNT: PRO i Stora Skedvi har hållit årsmöte och då summerat fjolåret samt valt styrelse.

Årsmötet inleddes med en parentation av de medlemmar som har avlidit under 2018 . Eva Morelius läste upp namnen på de avlidna och Karin HJälm tände ett ljus för var och en . Man höll en tyst minut för att minnas de avlidna och Anders Hjälm spelade en en tänkvärd låt på sitt durspel . Som avslutningen på minnesstunden läste Torbjörn Lindblad en dikt .

Gunnar Åberg valdes att leda årsmötet med Jan Karlsson som sekreterare. Föreningen har gjort några resor under 2018 bland annat till Oljeön i Ängelsberg och Elsa Anderssons Konditori i Norberg. I augusti gjordes en resa på Göta kanal tillsammans med PRO i Säter och Silvberg. Nästa resa blir Musikalen " Såsom i himmelen " på Oscarsteatern .

Styrelsen under 2019 består av ordförande Lars- Erik Janis , kassör Gudrun Seffes Karlsson ,sekreterare Jan Karlsson , vice ordförande Eva Morelius , studieorganisatör Inger Johansson , ledamöter Inger Grundström ,Siv Lindblad och ersättare Ulla Eriksson , Annika Malm och Taisto Gustavsson. Avgående ordförande Eva Morelius och årsmötesordförande Gunnar Åberg samt alla i styrelsen tackades med blommor.

Sedan kom underhållningen bestående av Hedemoraborna Tommy Ander och Ragnar Morén. De spelade en bra mix av gamla låtar och nyare och berättade historier.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips