Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen om tragedin i Danmark: Pappan dödade sin familj

I går hittades två vuxna och fyra barn döda i en mindre ort i Danmark. Den danska polisen tror nu att pappan i familjen dödade övriga och sedan tog sitt eget liv.

Polis och ambulans larmades till ett hus i Ulstrup på Jylland vid lunchtid på måndagen. I huset hittades sex döda personer: Två vuxna och fyra barn.

Östjyllands-polisen meddelade på tisdagskvällen att de döda personerna nu har identifierats. Det rör sig om familjen som bodde i huset: En 45-årig man, en 42-årig kvinna, och deras fyra barn, två pojkar, 3 och elva år gamla, och två flickor som var sex och 16 år gamla.

Av det som hittills framkommit i polisutredningen drar polisen slutsatsen att den 45-årige pappan i familjen dödade hustrun och barnen och att han sedan begick självmord.

Efter upptäckten av de döda personerna har det förkommit uppgifter i media om att de dött av gasutsläpp. Enligt polisen finns det i nuläget inget som tyder på att det gått till så.

Polisen säger in sitt pressmeddelande ingenting om hur pappan dödade sin familj och vad som ligger bakom morden.

Enligt bt.dk var det en granne som som hittade den döda familjen och larmade polisen strax efter klockan 12 på måndagen.