Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Personbil i singelolycka på 68:an – vägen öppen igen

Vid klockan 10.20 på onsdagsförmiddagen gick larmet om en trafikolycka på riksväg 68. Hela vägen blockerades efter olyckan. Trafiken släpptes på igen klockan 10.48.

Olyckan inträffade mellan Norberg och Avesta, i riktning mot Avesta, i höjd med Ormmossen. Enligt polisen rådde mycket halt väglag på platsen i samband med olyckan.

Det rörde sig om en singelolycka där en personbil körde i i mitträcket som delar av 1+2-vägen. Därefter studsade bilen av vägen, genom viltstängslet och ner i diket.

Hela väg 68 från Spännarhyttan till Vassboda påverkades av trafikolyckan och vägen stängdes av i bägge riktningarna i drygt en halvtimme medan räddningstjänsten röjde av och sopade rent av vägbanan.

Enligt händelsebeskrivningen ska två personer ha färdats i den krockade bilen. Föraren var en 34-årig kvinna. Både föraren och hennes passagerare klarade sig utan skador. Bilen kommer preliminärt att bärgas under onsdagseftermiddagen.

--------------------------------------

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 1 000 kronor.

---------------------------------------

Nu har FP:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare –och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera FP:s nya app här.

---------------------------------------