Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patrik Carlgren fortfarande klubblös – affären med tyska klubben sprack i sista stund

Patrik Carlgren är fortsatt klubblös.
Efter att rapporter i går uppgav honom som klar för 1860 München kommer i dag nya uppgifter – som säger att han inte alls är klar för den tyska klubben.

Så sent som i går, på sista dagen för det europeiska transferfönstret, uppgavs Patrik Carlgren – med ett förlutet i bland annat Brage – vara klar för 1860 München i den tyska andraligan.

Affären mellan målvakten från Falun och den tyska klubben bekräftades av Carlgrens agent Nima Modyr, och ett kontrakt som sträckte sig till 2019 uppgavs vara påskrivet:

– Allt är påskrivet och han hoppas kunna spela så fort som möjligt, sade Modyr till Sportbladet.

LÄS MER: Carlgren klar för ny klubb: "Har haft en del att välja mellan"

Men nu verkar det som att Carlgrens läger tog ut segern i förskott.

Enligt den tyska tidningen Die Blaue 24 är han nämligen inte alls klar för klubben. Anledningen till att affären spruckit är ännu okänd.

Något som tyder på att affären inte gått igenom är att klubben på sin webbplats har presenterat samtliga nyförvärv 1860 München gjort under januarifönstret och dessutom offentliggjort deras tröjnummer. Men på den listan finns inte den forne hjälten från U21-EM med.