Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Öppnade för flytt till Leksand – som stänger dörren direkt: "Vi är inte intresserade"

Han har floppat i Luleå och öppnade häromdagen för en flytt till Leksand.
Men redan nu stänger Dalaklubben dörren för Jacob Lagacé.
– Han är inte aktuell för oss, det kan jag bestämt säga. Vi är inte intresserade, säger Christer Siik i Leksands sportråd.

Annons

För Plus-kunder: Vem vinner Slaget om Siljan?

Jacob Lagacé gjorde succé med Asplöven i hockeyallsvenskan för två säsonger sedan, och han vann poängligan med sina 57 pinnar. Framgångarna tog honom till Luleå, men där har han inte kunnat återupprepa prestationen. Han kommer därför nu att lämna norrbottningarna, och häromdagen öppnade han för en flytt till Leksand – som uppgavs vara intresserade av honom vid transferdeadline.

– De ville ha mig, de erbjöd powerplay-tid och de erbjöd ett kontrakt för framtiden om jag presterade bra. Karriärmässigt hade det kanske varit bättre att flytta, har Lagacé sagt om intresset tidigare.

LÄS MER: Ser ut att lämna Luleå – nu jagas forwarden av Leksand: "Försökte värva mig innan deadline"

Men redan nu stänger Leksand dörren för en eventuell affär med 27-åringen från Kanada.

– Jag läste det där jag också, men det är inte sant. Han är inte aktuell för oss, det kan jag bestämt säga. Vi är inte intresserade, säger Christer Siik i Leksands sportråd till Hockeybladet.

Hockeybladet: Kan han bli intressant i framtiden?

– Först och främst laddar vi för kvalet mot Mora, sen ska vi bygga laget inför nästa säsong och där ingår han inte.

FÖR Plus-kunder: Så laddar Mora och Leksand inför daladramat