Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onsdagstankar

Vilken soppa det egentligen är. Se toppartikeln till vänster. Att Krylbo-killarna ska behöva hoppas på att ett annat dalalag, Vansbro, missar kvalspelet. Bara för att själva få vara kvar i ”femman”. Trots att de egentligen inte skulle vara det då laget hamnade under nedflyttningsstrecket.

Annons

edan är det för mig en självklarhet. Att Dalkurd drar ur sitt u-lag ur division 4. Efter den pinsamma avslutningen på seriespelet i höst.

För risken är uppenbar att det blir samma sak nästa höst också. När a-laget får kämpa med näbbar och klor i sin serie. U-laget blir en avfallsstation där ingen vill spela. Eller där spelare (avbytarna) i a-laget inte får spela.

Jag hoppas innerligt att Krylbo får en ny chans i division 5. För vad jag hör ryktesvägen så försöker några få personer i klubben att få ihop ett slagkraftigare lag än vad som var fallet under säsongen 2010.

Men det är inte bara spelartruppen som behöver en ansiktslyftning. Styrelsen måste få det, personerna runt laget måste stärkas upp och så måste minst en handfull Krylboiter, som är villiga att ställa upp, rekryteras för andra uppgifter.

Som exemempevis för att hålla Krylbo IP så snygg det nu går att få den med ideella krafter. Som är beredda att klippa gräset, sälja entrébiljetter och vad det nu kan vara.

Ett farmaravtal mellan Horndals IF och Fors IK är att föredra framför att Horndals IF ska ha både ett a och ett u-lag.

Jag tycker nämligen att det är av stor vikt att Fors IK finns med på herrsidan med sitt föreningsnamn i seriefotboll.

Nu vet vi resultatet av gårdagskvällens EM-kval mellan Holland och Sverige. Nu vet vi hur förutsättningarna har förändrats inför resterande matcher.

Jag undrar om Kim Källström säger tack och hej till landslaget. Eller siktar han på att nå magiska 100 landskamper. För trots allt har han gjort många. Men jag tycker Erik Hamrén gör rätt som bänkar honom.

AvestaBrovallens handbollstjejer fortsätter sin kräftgång. Frågan är när en vändning kommer. Frågan är hur mycket torsk de som varit med under de tre senaste säsongerna orkar med.

Känns som om Göksten i helgens blir en match av största vikt. Känns att nu måste segern komma. Ge järnet så löser det sig kanske.

Har du något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv insändare Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv insändare Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons