Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var rädd om bra läkare

Annons

Hur kan man sjabbla bort en så bra läkare som Mariola Markiewicz från Krylbo vårdcentral? Jag har träffat henne en gång, det var denna vecka, och sådant förtroende som jag fick för henne är det sällan man får för en läkare. Min fru har gått hos henne vid problem och hon håller med.

På grund av dåligt ledarskap så lyssnade man inte på henne när hon ville vara tjänstledig för att vila upp sig. Det är väl en signal om något att det inte står rätt till på arbetsplatsen. Som chef ska man ta sådana signaler på största allvar och gå vidare och hitta en lösning på problemet.

Detta med att slå ihop vårcentralerna i Avesta till Sveriges största var väl det mest idiotiska landstinget kunde göra. När åtminstone Krylbo funkade bra.

Kan man inte slå ihop Faluns och Borlänges vårdcentraler och eventuellt få Europas största vårdcentral. Det vore något för landstinget att skryta med.

Vad gör landstingsrådet Sören Bertilsson, S, för Avesta lasaret och vårdcentraler? Kan vi inte få honom ersatt med någon från Avesta som ställer upp för Avesta.

Arg Krylbobo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons