Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tala med den som berörs

Annons

Angående insändare 8 januari om att bo i Aaltohuset. Jag har lärt mig att om något är bra ska man berätta det för andra, om något är dåligt ska man tala om det för den som det berör.

Dagligen får man läsa i tidningar om inbrott och stölder. Tjuvarna är förslagna, tar sig in och förstör. Konstigt om Aaltohuset skulle vara ett undantag.

Så länge det finns oärliga människor kan alla råka ut för brott. Det händer och är tråkigt för oss alla som blir utsatta. I detta fall både hyresgäster och hyresvärd.

Ja, det har hänt att lägenheter har blivit helrenoverade. Så måste det bli när föregående hyresgäster har förstört så mycket att ingen vill flytta in.

Det förekommer att barn ritar med kritor på tapeterna, ristar med vassa föremål på inredningen eller att det finns alltför många märken efter krokar och andra upphängningsanordningar på väggarna.

Otäta fönster är vaktmästaren villig att åtgärda med tätningslister. Det är svårt att tänka sig att han nekat någon lägenhetsinnehavare som bett om detta.

Avesta

Hyresgäst i varm lägenhet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons