Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säkerheten främst

Annons

Det lugna livet som vi trott på är för alltid raserat genom självmordsbombaren i Stockholm.

I Sverige tillbringar vi tid med att slåss och kritisera varandra, tidningarna hackar på kända personer enbart för att sälja mer, trakasserar statsskicket och en massa annat som inte har något att göra med Sveriges säkerhet.

Emellertid står fienden vid våra gränser och kan fritt komma in och saboterar allt vad vi slår vakt om i vårt Sverige. Fortfarande smugglas in knark, sprit, tobak, prostitution, maffiagrupper.

Nyligen, till vår fasa, kom en terrorist med sina bomber och detonerade dem och sig själv i luften i centrala Stockholm.

Vad mer har vi att vänta innan de ansvariga skyddar oss skattebetalare mot de faror som skakar vår tro på freden och neutraliteten, på tron på alla människors goda vilja att leva i fred?

Yrvakna såg vi på förödelsen efter terrordådet, ändå reagerade ingen, alla blev bara lättade över att ingen hade dött mer än terroristen. Men vad händer det om det blir ett ännu värre terrordåd inom kort? Det är bara början, terrorn har kommit för att stanna.

Vi borde sluta fäkta mot varandra och de trögtänkande ansvariga borde ha lyssnat på Säpos upprepade varningar om terrordåd.

Avesta-Krylbo

Steven Riddarlans

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons