Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onödigt med ett nytt torg

Annons

Är Avesta mer ”attraktivt” med det nya torget?

Varför kosta på massor med onödiga pengar, det finns andra saker som behöver göras för oss skattebetalare, både nyttiga, handikappovänliga och annat.

Verksamheten nere i Koppardalen tycker jag med många andra är trevlig, den ena firman efter den andra etablerar sin verksamhet där. Det byggs upp verksamheter för att bevara Avesta Jernverks nedlagda lokaler.

Hur ser det ut med affärer efter Kungsgatan? För närvarande sju nedlagda butiker (inräknat Plushuset samt de som håller på med total utförsäljning). Det är verkligen deprimerande att se hur Avesta centrum går utför.

Ni som styr våra pengar hade väl kunnat tänka på övergången med hissen ner till Koppardalen. Vi är många äldre samt handikappade som är patienter vid vårdcentral Koppardalen. Vilken bra hjälp det skulle vara om hissen fungerade. Där har pengarna kunnat användas på ett positivt sätt.

Järnvägsstationen med allt arbete runt omkring, samt gångbron/hissen är påkostat utan resultat.

Vi har fontäner, bänkar och blommor så det räcker mellan stadshuset-Plushuset-gågatan. Vilka kommer att sitta vid det ”nya torget”? Hur länge får det vara rent och helt?

Börja tänka om vad som är nödvändigt. Förbättra i rätt ordning. Vi har inte råd med onödiga utgifter i vår stad/kommun.

Mycket besviken pensionär, Avesta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons