Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nej till behandlingscentrum

Annons

Läste med stor förvåning – och bestörtning – ett citerat uttalande (i AT 15/10) av Lars Isacsson, S, ordförande i omsorgsstyrelsen:

”Det finns ett behov” – behov att investera 3,5 miljoner kronor för att skapa ett behandlingscentrum för alkohol- och drogmissbrukare i centrala Avesta!

När upptäcker denne Isacsson de behov vi äldre medborgare har? Vi som inte är missbrukare utan tillhör den tysta majoriteten, som sköter oss, jobbar regelbundet och pliktskyldigt betalar skatt till kommunen.

Satsa miljonerna på exempelvis att sanda och snöröja gator och trottoarer i centrala Avesta. Vi äldre medborgare, många med rörelsehinder, vill kunna ta oss fram utan svårigheter eller risk för att halka och skada oss, åtminstone i Avesta centrum.

Ett behandlingscentrum, om det nu verkligen skall upprättas, behöver väl inte heller förläggas till centrala Avesta, den del av kommunen där kostnaden är som högst för att hyra lokaler – eller rentav bygga nya!

Min förhoppning är att kommunfullmäktige inte godkänner omsorgsstyrelsens förslag till denna extravaganta satsning på ett fåtal medborgare, som behöver ”härbärge” eller ”stödboende”.

Använd skattebetalarnas pengar förnuftigt och till nytta för många fler invånare i kommunen.

Pensionerad företagsledare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons