Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt mig slippa radiosport

Annons

I mitt nattarbete blir det mycket radiolyssnande. Radion är ett bra sällskap.

Men sportradion som förstör många bra program gör mig riktigt sur. Jag vill gärna lyssna på Karlavagnen där folk får ringa in om allt möjligt eller omöjligt. Jag vill gärna lyssna på Marcus Birros eller Sven Wollters kåserier och funderingar, lite tokvänster men intressant.

Häromkvällen ville jag verkligen lyssna på Alltinget. Tror ni inte att man hittar någon volleybollfinal, någon dambasketfinal, två matcher om handbollsfinalplatser och därefter en massa dravelsnack om några kommande fotbollsmatcher.

Det försvann 50 minuter av ett roligt program på grund av detta skitsnack.

Likadant har det varit hela vintern med ishockeymatcher som drog ut på tiden och förstörde dansbandskvällen på söndagar och många andra bra radioprogram.

Säg inte att jag skall lyssna på de kommersiella radiokanalerna, jag vägrar, de har ju bara 20 skivor per dag som går rundbana.

Snart kan man jämföra radiokanalerna och även tv med SJ, tidtabellerna gäller inte. Vi har en försening på 40 minuter, sportradion drar över tiden, programmet utgår. Det går ju inte heller att spela in, det blir sporten i alla fall då på bandet.

För oss som inte är sportintresserade är detta medieterror och översitteri. Lägg sporten i en egen kanal!

Nästa gång det blir ett kungligt bröllop blir det väl avbrutet av en kvartsfinal i division 3 hockey Västra Götaland.

Eric Thorsell

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons