Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lärarna måste stötta varandra

Annons

Rektor på Domarhagsskolan Erica Erixon (13/1) och undertecknad verkar vara överens. Ett mindre missförstånd har dock inträffat. Undertecknads avsikt var aldrig att påstå att kreativitet och engagemang är åldersrelaterat.

Har förståelse för att man kan tolka texten på detta sätt, men det var som sagt aldrig avsikten. För detta vill jag be om ursäkt. Vad som däremot är en viktig poäng är att det är allvarligt när kreativiteten och engagemanget dör. Oavsett orsak (och ålder).

Med detta sagt vill jag tacka rektor på Domarhagsskolan för att hon tog sig tid att svara. Jag inser att jag har trampat på en del ömma tår (annars tvivlar jag på att rektor hade tagit sig tid att svara).

Av den anledningen vill jag poängtera att jag aldrig har varit ute efter att så split mellan olika lärargrupper, ställa till problem för någon eller att direkt kritisera lärare eller beslut tagna i ledningen.

Mitt budskap var kanske inte kristallklart, men enkelt. Stötta varandra och framför allt, stötta de som inte har lika stor erfarenhet som du själv!

Min förhoppning är att mitt budskap når fram till åtminstone någon och att det leder till något positivt. Tack Erica Erixon för det fantastiska arbete du gör. Jag hoppas verkligen att detta inte var bortkastad tid för någon av oss.

Bekymrad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons