Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lägg inte pengar på löjlig park

Annons

En så kallad ”drömpark”, vad ska detta vara bra för? Kommunen har ju ”inte” råd att ta hand om gator och vägbelysning.

Det finns tydligen inte några pengar när kommunen behöver rusta upp något. Men pengar till en löjlig så kallad ”drömpark” och fula statyer (voodoo, hoodoo eller vad den nu heter) finns det.

Vi är nog inte de enda som ser vad kommunen slänger ut sina pengar på för skräp. Se bara på den så ”perfekta” Koppardalsbron med mögel, urinluktande väggar och dålig skötsel. Och perrongen som byggdes i Centrum står nu tom och övergiven.

Är det vad kommunen vill prioritera? Är det så man vill locka hit fler invånare och nya butiker?

Ni som styr vill locka hit nya invånare, men gör inget för att förbättra stadens dåliga gator, och inget för att rusta upp Avestas symbol Dalahästen, som nu bara står och förfaller med stora sprickor och dålig färg.

Avesta behöver rustas upp, och det nu!

Fråga kommunens invånare vad Avesta behöver!

Många ungdomar som vill stå på egna ben vill säkert ha fler jobbmöjligheter samt fler bostäder. 25 nya lägenheter, är det allt ni kan erbjuda? Hur blev det med alla andra lägenheter som planerades?

Ni säger att ni vill satsa på ungdomen och även få Avesta att växa. Öppna ögonen och kolla riktigt noga. Vi behöver inte någon pissoar, vi behöver inte några fula statyer och speciellt inte någon löjlig ”drömpark”!

Med kommunens dåliga skötsel av gator, och hyresvärdar som låter lägenheter förfalla, lär ju snarare turister skrämmas bort.

Lägg för en gångs skull pengarna på att rusta upp stadens gator och torg!

Och renovera Avestas symbol, Dalahästen, som snart inte kan stå på egna ben längre.

A.P D.L

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons