Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kom hit, landstingspolitiker

Annons

När landstinget får problem och behöver spara pengar gör man de största besparingarna i ytterområden, som Avesta kommun och Ludvika kommun. Områden som ligger långt från landstingets högborg Falun där inget får försämras för medborgarna.

Vi i södra Dalarna får alltid dra det tunga lasset för att spara åt landstinget. Det blir långt till vårdcentraler, speciellt för våra gamlingar som byggt upp den standard vi haft tills i dag skulle jag säga. Nu har landstinget raserat allt på några månader.

Hur länge finns akuterna kvar i ytterområdena?

Ser vi några av landstingets förtroendevalda i Avesta som vi såg före valet. Ingen vågar sig ut för att prata med medborgarna. De är som strutsar som gömmer huvudet i sanden, gäller även oppositionen!

Vi i södra Dalarna får nästan aldrig ersättning för resor med egen bil till Falu lasarett. Vi ska kuska med buss även om man måste åka dit dagen före för att komma i tid till undersökningen. Har själv haft ett sådant fall i familjen. Vi tog bilen och betalade resan själva.

Ett tips: Jag har en släkting som bor utanför Örebro. När han får en kallelse till sjukvården får han en biljett till bussen. Använder han den inte skickar han in den tillsammans med övriga uppgifter. Då får han betalt för bilresa. Bra va? Det vore bra om någon förtroendevald från Avesta vågade ta upp huvudet ur sanden och ha ett torgmöte eller möte på teatern med invånarna i Avesta,

Krylbo

En som känner sig sviken av alla politiker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons