Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julskyltning och öppettider

Annons

Tack, Heden (12/11), för att du lyfter flera aktuella frågor för oss handlare i Avesta där vi kan bli bättre. Öppettider är och kommer att vara en högaktuell och komplicerad fråga för oss som är engagerade i handeln.

I min förra hemstad, Katrineholm, hade gemensamma öppettider varit med på agendan sedan det första mötet 1908 och är såvitt jag vet fortfarande ej löst.

Nu tror jag att vi har bättre förutsättningar här i Avesta, med ett starkt ökande engagemang inom handeln. Det gör att vi inom något år förhoppningsvis kommer att hitta tydligare öppettider mot dig som kund.

Sedan skulle jag uppmana alla som läser detta att prata med oss som driver butikerna. Framför din åsikt, den är viktig.

Jag vet att som köpman älskar jag nöjda kunder, och en förutsättning att få kunder är att låsa upp dörren på morgonen. Nästa steg är att berätta för dig som kund när vi har öppet på ett enkelt och tydligt sätt. Där har vi en viktig fråga att arbeta med.

I julskyltningsfrågan kan det vara så att det finns fler perspektiv än det som diskuterats i media. Utan att för den delen avslöja för mycket vill jag uppmana dig att hålla kalendern öppen söndagen den 2 december mellan 13.00 och 17.00.

Min förhoppning är att den förening som nu håller på att bildas kommer ena oss handlare i många frågor, varav du lyfter några i ditt inlägg. Hur öppettiderna utvecklas kommer dock tiden att utvisa.

Jag vill även uppmana dig att ta kontakt med mig för att föra fram dina idéer personligen, det kommer bli en härlig dialog som jag skulle uppskatta.

Tf. ordförande Köpkraft Avesta, under bildande

Erik Geijer, köpman, ICA Kvantum Avesta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons