Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jaga inte rökare

Annons

Jag är en före detta rökare som slutade utan kommunens hjälp. Det är bra att möjligheten till hjälp finns för kommunanställd personal, men det ska vara frivilligt. Som det är nu är det enbart fånigt.

Jag har en arbetskamrat som haft många tunga motgångar och känner att hon inte orkar ta itu med rökningen för tillfället. Hon har fullt upp med att klara sin vardag ändå.

Hon känner sig som en brottsling med allt förmynderi som nu finns i vår kommun. Det måste väl vara upp till varje vuxen och normalbegåvad människa att själv avgöra om man vill lukta illa och äventyra sin egen hälsa.

Kommunen verkar ju gå så bra nu med tanke på att vi snart kan fara omkring gratis i våra bussar, så varför kan inte stämpelur installeras på varje arbetsplats. Då får var och en stämpla ut vid rökpausen så ingen skinnar kommunen på tid.

Som det är nu så röks det vidare på alla arbetsplatser, personalen struntar

totalt i förbudet.

Jag passerade en arbetsplats för några veckor sedan och döm om min förvåning när en av kommunalrådet Lars Isacssons, S, partikamrater stod med en cigarett i sin mun!

Då ska det också vara snusförbud anser jag med flera, på kommunens arbetsplatser, om det är rökförbud av omtanke om hälsan.

Tänk på att det är livsfarligt att känna sig konstant stressad och det är det alla känner nu med kommunens hälsojakt.

Lägg ned jakten nu och låt varje person själv avgöra om han eller hon ska röka eller ej.

Irriterad före detta rökare, Avesta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons