Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gustafsson: Jag är skuldfri

Annons

Innan sanningen hunnit få på sig morgontofflorna har lögnen sprungit från Bagdad till Damaskus. Och för att en lögn upprepas många gånger blir den inte mer sann än möjligen för den enfaldige. Ja, så kan man kanske sammanfatta den sista tidens turbulens kring bolagen och min roll.

Sanningen är följande: Jag har tagit fram namn på två konsulter som sedan vd:n har pratat med och kommit överens med. Jag har aldrig och kommer aldrig att ha med konsulters varanden och göranden att göra. Så låt oss släppa den frågan.

När det gäller representation så har jag själv betalt marknadsföringskonsultens vin och själv körde jag så jag drack vatten.

Alldeles rätt är att vd i bolaget bjudit på alkohol vid ett antal tillfällen utan att det varit sanktionerat hos fullmäktiges ordförande. Jag har attesterat dessa räkningar och varje gång påtalat det olämpliga i ett sådant förfarande. Jag vidtog inga åtgärder, men jag trodde det skulle bli rättning.

Marknadsföringskonsultens förslag är till 80 procent det som sedan blev stadfäst i styrelsen, och förslagen avseende Koppardalen har lämnats till dem som kan arbeta vidare med förslagen.

Bland annat ingår det att skapa ett mässcenter i Verket och utveckla den verksamheten.

Så Bosse Brännström (FP), Mats Myhren (M) med flera – av en höna blev det en fjäder eller inte ens en tummetott, och allt detta hade ni enkelt kunnat kontrollera genom lite källkritik. Att Brännström inte ägnar sig åt sådan elementa förvånar storligen så samhällskunskapslärare han är. 

Ingemar Gustafsson, Avesta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons