Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förbud på Kungsgatan?

Annons

Vid entrén till Kungsgatan 2 E är bilar parkerade dag och natt. Finns det ingen tanke på att det behövs plats för akuta transporter, till exempel ambulans med flera? Har förstått att det har hänt att sjuktransportbilarna får stanna framför cykelstället.

Blir det så illa är det omöjligt att komma fram. Det finns en stor parkering med plats för många bilar. Varför inte använda dessa, är det för drygt att gå?

Trevligt att se restaurangen Kungsgatan 4 som har många lunchgäster. Det bevisar att de är omtyckta. Men här är det lika tokiga parkeringar från infarten till ovan nämnda adress. Det är en smal gata, så det blir två hjul på gatan och två på trottoaren.

Vi som går har funderat om vi kan gå på sidan¿utan att skada bilarna. Speciellt finns risk för skador om man går med cykel, barnvagn eller olika hjälpmedel. Hoppas det blir ändring omgående innan något händer.

Sätt upp parkeringsförbud, håller inte det så utfärda parkeringsböter. Ta detta på allvar, bilister, onödiga utgifter är inte roliga att få.

 Bilist som är rädd om andra

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons