Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera borde ha hedrats

Annons

Ett grattis till Lucas Dahl och Andreas Sundin, Årets unga ledare! Det var med stor glädje jag såg att utmärkelsen för ”Årets unga ledare” gick till speedwaykillarna på Eldsjälsgalan.

Att killarna som håller på med speedwaysporten kan få en utmärkelse är stort både för dem själva och för hela sporten. De är helt klart värda denna utmärkelse!

Men jag blev lite besviken över att grabbarna som Lucas egentligen är ledare för, nämligen 80 cc-förarna, inte fick vara med på ett hörn och synas eller höras.

Vad jag hörde är de inte ens med i diskussionen om att få åka med till Ullevi på GP-speedwayen. Jag hoppas att det kan ordnas så att även dessa grabbar får vara med.

Visst var det trevligt att småkillarna som kör 50 cc fick synas i tv med sina speedwaykläder. Det gör dem nog ännu mer sporrade att fortsätta och förhoppningsvis få ännu fler att prova på.

Jag är väldigt glad och stolt över Lucas och Andreas utmärkelse och deras stora dag skall absolut inte förstöras, men vi som känner till hur det fungerar nere på speedwaybanan vill även hylla och slå ett slag för Eva Matsson som är den verkliga eldsjälen när det gäller knattarnas åkning.

Eva gör ett oerhört stort och underbart jobb med dem. Eva om någon är den verkliga ”Årets eldsjäl”! Hon borda ha fått vara med som kandidat till den stora utmärkelsen ”Årets eldsjäl”! Utan Evas engagemang skulle inte knattespeedwayen fungera.

Därför vill jag till slut säga: Tack Eva, Lucas och Andreas för det ni gör för speedwaysporten, hoppas att ni orkar hålla på i många år till och att det blir fler som hjälper er.

Leif, Avesta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons