Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De ger hopp för framtiden

Annons

Förra lördagen hade jag förmånen att åka med Avesta AIK:s fotbollskillar och ledare till Sundsvall. En hel dag i bussen i fint sensommarväder. Galet tycker nog många. Men att få tillbringa en dag med ungdomar, ja även ledare, av den absolut bästa sort är en stor gåva.

När jag ser dessa killar tror jag på en underbar framtid i vårt samhälle. Omtänksamma, humoristiska och mycket kamratliga. Något som jag trodde inte finns i dagens samhälle.

Uffe Stål, busschauffören, körde tur och retur Sundsvall utan minsta ersättning. ”Min grabb spelade med Avesta AIK i många år och blev väl omhändertagen så då kan jag bjuda lite tillbaka”, sa Uffe.

Läste ni? Man tror inte det är sant med denna helt otroligt fina inställning. Tolv timmar i bussen, ja självklart raster men en hel lördag bara för att klubben skulle spara pengar. Uffe är bara bäst. Plus att han bidrar med ett oslagbart fint humör.

Trots förlust med 2–1 i en viktig match så visade

grabbarna ingen bitterhet eller var dåliga förlorare. Jag skulle önska att alla fick vara med i ett sådant underbart kamratgäng. Att de umgås på fritiden behöver jag inte nämna.

Ett gott skratt förlänger livet sägs det, då borde dessa killar bli mycket, mycket gamla.

Passageraren Kjell-Åke

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons