Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra bemötande i vården

Annons

Jag skulle vilja skänka en tanke till min vårdcentral. Vi är faktiskt bortskämda med att det fungerar och det upptäcker man först när man hör och har haft kontakt med andra. Ja då blir man trygg i tanken att jag faktiskt har det väldigt bra.

Jag blir bemött av glad och trevlig personal som är tillmötesgående. Och vad jag häpnar över är att jag får komma så fort på besök hos doktorn om det bedöms att jag behöver det. (Ibland kanske jag behövde mer medicinen än doktorn).

Om man behöver bli påmind om hur det kan vara så kan jag lova att jag har varit med om fall på andra ställen där man fått vänta, till och med med akuta ärenden i dagar. Så även bli hemskickad med en sjuk anhörig från akuten då det inte finns personal (de har stängt?).

Det har varit problem med att ens få en tid för att diskutera anhörigs medicinering, att ens överhuvudtaget få vård när man är sjuk, få fel information av personal som gör att man blir betalningsskyldig, nonchalant mottagande. Ja listan kan göras lång.

Jag upplever det som att jag är lyckligt lottad som får ett omhändertagande av så rara människor som bryr sig när jag känner mig krasslig. Ja vi borde titta på hur de kan ha i resten av landet när vi bedömer dem som ska ta hand om oss.

Vill i dessa stressade juletider sända en tacksam och glad tanke som en reflektion till dem som jobbar inom vården. Så gillar jag detta nya receptsystem, ja det är fantastisk, numera fungerar det fort! Kan hämta det överallt!

En Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Jag är glad att ni finns.

En vårdtagare tillhörande Krylbo vårdcentral

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons