Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beskyllning som är nonsens

Annons

Vi har nu inom SD tröttnat på alla anklagelser angående valfusk. Det valnämndens ordförande Jan Borger påstår (AT 20/9 och 22/9) är rent nonsens och har ingen verklighetsförankring. Om han är så säker varför polisanmäler han inte?

Lika fräckt säger han i AT att SD har lärt sig en läxa nu. Vad då för läxa? Lögn och förtal är vad det handlar om. Det som diskuterades var bokstavsordningen! Ingen rörde en enda valsedel i någon lokal! Inget är flyttat och inget är ens rört! Två åkte runt i lokalerna för att bevaka det hela.

Borger säger också att han tror att vi tagit åt oss av kritiken. Inte ett dugg då det inte har skett det han påstår. Ovanligt barnsligt sätt att återigen försöka smutskasta oss på alla sätt.

En kvinna i vallokalen i Markusskolan påpekade att det var viktigt att valsedlar står i bokstavsordning! Påpekanden gjordes för att Socialdemokraternas valsedlar inte stod rätt. Så gjordes även i Stadshuset och där föddes Borgers fantasier om valfusk.

Återigen så har ingen rört en enda valsedel utan endast diskussion uppstod. Därav borde denna sak vara utagerad. Påhittade och tramsiga attacker är välkänt av sossarna. Man håller sig fortfarande på sin låga nivå!

Avesta

Krister Ekdahl, SD

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons