Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bad inte längre så trivsamt

Annons

Nya klädskåp har monterats in i omklädningsrummen i Horndals badhus. Detta borde normalt ha varit positivt och bra med förhöjd trivsel. Tyvärr är det nu tvärtom.

De ansvariga har lyckats med bedriften att tränga in dubbelt så många skåp som lokalerna är avsedda för. Speciellt äldre har stort behov av att sitta i lugn och ro vid av- och påklädning. Detta är inte möjligt nu när det inte finns några lämpliga bänkar.

Förmodligen kommer antalet besökande till badhuset att minska på grund av detta. Vem har dömt ut de skåp som fanns? Dessa skåp och bänkar var väl fungerande och inte alls utslitna.

Den arkitekt som ritat badhuset har säkert följt gällande regler och bestämmelser med cirka 30 klädskåp med sittbänkar längs väggarna, herr och damsidan ungefär lika.

Att förändra användningen av offentliga lokaler på det sätt som nu skett kanske ändå borde påkalla någon form av godkännande eller bygglov.

Det behövs nu ingen offentlig, krystad och påhittad förklaring till detta. Rätta till misstaget för allas trivsel och säkerhet. Vi väntar på besked om när och på vilket sätt det ska åtgärdas.

Vi som älskar vårt fina och för övrigt trevliga badhus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons