Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Fruar hit och fruar dit”

Svenska Hollywoodfruar, Skånefruar, New York frukar, Ladies på Östermalm och Ja, vi elsker Hollywood. Fruar hit och fruar dit. Snacka om att det är torka på produktionsbolagen just nu.

Annons

Efter att Svenska Hollywoodfruar på TV3 blev en riktig kassako och andra säsongen var klar så sa det bara boom bang boom! Då ville helt plötsligt alla typer av fruar vara med på tv. Framförallt rika och uppnosiga sådana, som älskar att skryta om sina kändisvänner och pengar, män med cash som de aldrig träffar och skönhetsingrepp.

     Att vara fru har blivit ett fenomen och enligt färska undersökningar så vill fler och fler unga tjejer bli ”hemmafruar” när de blir stora. Say what? Vad är det för ambitioner?

 Jag förstår att många vill bli ”hemmafru” på det sätt som tv framställer det. Rik, berömd, snygg, inga problem etc. Men tyvärr ser verkligheten bara ut så för en liten procent av befolkningen. Och det är kanske också därför vi älskar att gotta oss i ”fruprogrammen”.

     Men varför måste det alltid göras ”parodier” på ett redan vinnande koncept som Svenska Hollywoodfruar. Det är ett genialiskt programidé. Alla kanaler vill ha sina egna fruar att skryta med.

Mest patetiskt är programmet

Skånefruar. Ett program som skildrar kvinnor som lever i Sverige. Men attityden passar inte riktigt hem här. I Hollywood, okej, men i Sverige, nja!

     Dessutom beter de sig ibland värre än tonåringar och tror att de ser ut som 25 år, fastän de i verkligheten är runt 40 till 50 plus. Kom igen nu! Ta lite ansvar och se verkligheten.

     Lika så Ladies på Östermalm, uäck! Jag kräks!

Jag erkänner att jag

också tittar på dessa program. Eller egentligen bara på Svenska Hollywoodfruar. De andra programmen har jag bara sett klipp av här och där, men fått en tillräcklig uppfattning om hur kassa de är.

     Svenska Hollywoodfruar älskar jag. Framförallt Maria Montazami. Hon är fantastisk!

Maria är ödmjuk, charmig och skryter aldrig om hur mycket pengar hon har, i alla fall inte medvetet. Maria har inget privatplan som förstör miljön eller går inte på kändisfester och super sig redlös varje helg.

     Hon lever ”Svenssonliv” med sin familj i Los Angeles och det gillar jag. Maria är företagsam och bryr sig om andra människor. Hon pratar inte skit om Sverige, bara för att hon bor i USA (det gör alla andra fruar) och hon är mån om sina fans.

     TV3 har haft tur som hittat henne. Och det är kanske också därför hon får vara med om och om igen.

     Maria är värd ett eget program, mer än Anna Anka och alla andra pinsamma skrytmånsar på tv. Ni är inte bättre än andra bara för att ni har pengar, är ni ens lyckliga?

Har du något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv insändare Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv insändare Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons