Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Då får vi matchen!

Annons

Matchen med stort lokalt M.

Tisdagens drabbning mellan Avesta BK och Hofors HC.

Det är nu det ska avgöras.

ABK eller Hofors i fortsatt spel. Om en plats som kan ge en division 1-plats till kommande säsong.

Jag tror ABK får det förbaskat svårt. Jag tror att det unga laget kan få en del nerver som spökar. Jag tror att det kan bli onödiga utvisningar som fäller ABK.

Men jag vill så gärna att ABK fixar det här. Lagmoralen sägs vara på topp. Jag tvivlar inte en sekund på att Conny Elfsberg predikat för dem om den detaljen under hela säsongen. På ett sätt som nu gett/ger resultat.

Jag tror tyvärr att Avesta förlorar en annan kamp. Den på läktaren. Jag vill dock se och höra Avestaborna heja fram sitt lag. För visst är play-off och kvalmatcher härligt att se?

Jag räknade ut ABK innan jul. Nu har laget lyft sig och är nu framme vid mötet med Hofors. Nu ska många träningstimmars slit förvandlas till glädjescener på isen efter slutsignalen.

Okey. Jag tippar seger med 4-3 till ABK. Men jag erkänner att jag gör det enbart med hjärtat. För i min negativa hjärnhalva poppar ordet FÖRLUST fram då och då.

Hur som helst. Jag hoppas på en fair match mellan två lag som ger sitt yttersta för att förlänga säsongen. 19.00 börjar dramat i Avesta ishall.

Har du något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv insändare Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv insändare Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons