Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Okänd dubbelgångare uppträder som Björn Skifs: "Läskigt"

Björn Skifs berättar i kvällens avsnitt av Skavlan i SVT om att det finns en okänd person som utger sig för att vara honom. Dubbelgångaren ska till och med ha lyckats boka en spelning i hans namn.

Annons

Vansbroartisten är en av kvällens gäster i SVT:s Skavlan. I programmet kommer han bland annat berätta om problemet att han dras med en person som utger sig för att vara honom.

– Det är lite läskigt, säger Björn Skifs i programmet

Läs också: Så ska Vansbro hylla Björn Skifs: "Glad, rörd och smickrad"

Han berättar om ett tillfälle där en krog hade annonserat att Björn Skifs skulle komma dit.

– Jag fick veta det för det var en familj som hade åkt dit för att lyssna på mig, och kommer dit och har betalat pengar för det. Sedan märker de att det är inte Björn utan det är någon annan jeppe som står och sjunger låtar som de känner igen.

– Sedan hörde den familjen av sig till mig och undrade varför jag skickar kopior av mig själv, säger artisten i programmet, där han också berättar om sina svåra hörselproblem.

Skifs har tidigare också blivit utsatt för att ha fått sin identitet kapad på nätet då någon på Twitter utgav sig för att vara den folkkäre sångaren.

– Även om det inte har varit obehagligheter än så är det ändå obehagligt. Folk som inte står för vilka de är, det är inte roligt, sa Björn Skifs till Aftonbladet då.

Björn Skifs är just nu aktuell med showen "Skifs - lite nu och då" på Göta Lejon i Stockholm samt biofilmen om konsertturnén "Badrock" som har premiär den 7 mars.

SVT:s Skavlan sänds i kväll klockan 21 på SVT1.

Läs också: Nu kommer filmen om Badrock - Se nostalgiska smakprov ur filmen här

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android